ROM-APLIC S.L.

Aquí pots trobar ràpidament les nostres dades de contacte.

icon_widget_image Carrer Fluvià 145, 08020 Barcelona icon_widget_image Tel. 934 594 364 Fax: 934 592 846 icon_widget_image romaplic@romaplic.com

La nostra empresa

ROM-APLIC, S.L. va ser constituïda al 1992 com a una empresa dedicada a l'acabat d'interiors.

Avui en dia la llei obliga als locals, etc..., a estar acondicionats amb uns materials amb una determinada resistència al foc, i a suportar un determinat nombre de decibels. Com a conseqüència aquesta empresa garantitza la utilització d'aquests materials i el compliment de la llei, emetent els corresponents certificats.

Dins d'aquesta activitat, la societat està especialitzada en tres parcel·les diferents:

Reproducció de tot tipus de motllures, columnes i arcs

treballant tant per particulars com per grans constructores encarregades de la restauració d'edificis emblemàtics, com per exemple "El gran teatre del Liceu", de Barcelona.

Realització d'aïllaments acústics, tèrmics i ignífogs

duent a terme en cada cas un estudi previ de les necessitats del client, que pot ser públic (edificis oficials) i privat (vivendes particulars, oficines, hotels, discoteques, escoles de música, etc.). Avui en dia la llei obliga a molts locals a suportar un determinat nombre de decibels i estar construït amb materials amb una resistència al foc determinada, com a conseqüència aquesta empresa garantitza la utilització d'aquests materials i el compliment de la llei.

Col·locació d'envans, "tabiquería" seca, i falsos sostres.

Per el desenvolupament d'aquestes línies d'actuació, ROM-APLIC, S.L. compta amb un equip humà altament qualificat i experimentat, tant en la utilització de mètodes artesanals com les tècniques més innovadores, composat per 30 treballadors, la majoria dels quals ha sigut formats des de molt joves, en les mateixes instal·lacions de l'empresa, que estan situades en un taller del centre de Barcelona, quasi davant del monument de la Sagrada Família.

Vocació de servei

Des dels seus orígens, la principal preocupació de ROM-APLIC, S.L. ha sigut aconseguir una completa satisfacció de cada un dels seus clients, i ho aconsegueix gràcies a la serietat i l'alt grau de profesionalitat del seu equip.

Gràcies a aquesta política, l'empresa ha aconseguit col·laborar en projectes molt selectes relacionats amb alguns dels edificis més singulars del territori nacional, ja que es té la capacitat necessària des del punt de vista tècnic i humà per desenvolupar les seves funcions en qualsevol lloc de la geografia espanyola.

Els projectes de futur més importants estan centrats en el manteniment de la seva mateixa estratègia comercial aplicada fins la data, amb la intenció d'incrementar en el possible, el reconeixement i el prestigi assolit a dia d'avui dins del sector de la construcció.